..

Åt helvete.. Värdelös .. Snälla ta mig härifrån !


Godmorgon :)

Har precis duschat, vaknade på rätt sida idag haha :) snart ska jag göra mig iordning.. För att möta upp Tanja sen ska vi till taberg :) och senare idag blir det troligtvis en fika med sara.. Ha en bra dag alla.. Kram!


:/

Önskar att jag va liten igen .. Vill bara krypa upp i min mammas famn och vara tre år igen.. Då va allt bättre , man slapp att tänka på framtiden .. Man bara lekte och hade kul. Och om man va ledsen fanns alltid ens mamma där och tröstade en... <3


Mys !

På väg hem till min älskling nu ... Tur jag har honom ... Skulle inte klarat mig utan honom' <3


.....

Vill bara dra täcket över huvudet och aldrig mera vakna...


fan

kände för några timmar sedan att allt kommer bli bra men nu!! inget kommer bli bra.. e fan totalt jävla värdelös.. pallar inte skiten mer! mår piss! snälla någon ta mig härifrån!!!!!!

Härligt väder!

Solen skiner i Jönköping ! Fett nice ;-)det e nog det enda positiva som hänt idag !


Hmm har bestämt mig nu!

Tror jag ska ta ett sabbats år nu och jobba lite :-) Sen om ett år läsa någon linje så man kan läsa upp betygen... Får Intala mig själv att allt kommer bli bra ... Fast de kommer det nog inte :/


Skola..

Har lite smått ångest ! Hehe :)
Sen e sara extra snygg idag ;) när hon har tagit hål i läppen ;-) snusarN


One three Hill :)

Ligger i sängen o kollar OTH min älskling har åkt hem.. Och känner mig helt jävla ensam , som vanligt ! Mår skit dåligt oxå för att jag ska gå till skolan imon.. Fyfan vilken ångest jag har.. Är så trött på att behöva ljuga för alla om hur det e i skolan ... Jag säger att allt är bra men ingenting är bra!


wooow!

skit kul att mobilblogga ju! eller det e ju super smidigt! hehe :) men iaf idag har jag ju vart hos arbetsförmedlingen ... kul men nu har jag skrivit in mig där! men ska dit på fredag igen! :) ska göra en ny header idag med.. men det går fort... ska inte vara någon jätte avancerad! väntar på mattias<3 med. han ska komma o mysa med mig :) ååh vad glad jag är att han finns vid min sida! utan honom hade inte jag vart den personen jag är idag. tack för du finns älskling!

.....

Värdelös värdelös .. Vafan varför måste man vara positiv .. ?! Känner mig så oduglig.. Jag duger inte till något, önskar att allt va mycket lättare ... Åt helvete med allt!


Testar!

Att mobilblogga ;) vet ej om det funkar men det ser vi ;) önskar alla en härlig dag !


Godmorgon!

sitter här och försöker skriva ett cv. ska till arbetsförmedlingen senare idag! för jag trivs verkligen inte i skolan.. mår piss bara av att tänka att jag ska gå dit! usch vet inte hur jag ska förklara hur jag mår/känner för det här med att hoppa av. visst de e kanske inte jätte bra men hällre det och göra allt vad jag kan för att få ett jobb! vissa jobb behöver man ju inte ens ha utbilning till... men som sagt mår sjukt dåligt över det här med skolan.. så varför gå kvar? när jag inte trivs. men vi får hoppas att de går bra endå. jag vet jätte många som inte gick i skolan men har jobb endå.. men frågan e ju den: VAD VILL JAG JOBBA MED? :)


hihi :) tur man ha han!

kollar på när min älskling skruvar ihop min byrå jag köpt! haha de e bara att värma upp för snart ska jag köpa ny säng med och då blir det inte lätt för honom vill jag lova ;) höhö.

gammal bild på mig :)

 


har funderat... iaaam back!

fast kommer bara att uppdatera när jag känner för det :) hihi.

sitter o pluggar lite och väntar på att klockan ska bli typ halv sex för då kommer min älskling! så ska han hjälpa mig skruva ihop min byrå jag köpte igår :) och hoppas på att få köpa min säng jag vill ha rätt snart. från IKEA så klart... hehe.


RSS 2.0