Första dagen på lovet !

Har typ gått upp sen gått o lagt mig flera gånger under denna morgon .. Rätt gött :) ligger o funderar på vad jag ska göra idag.. Tanja ligger här bredvid o snarkar ;) så ska umgås med henne <33


Trött tjej ..

Idag har inte hänt så mycket har vart på middag hemma hos min kära mor <3 det blev köttbullar sås & potatis! Sjukt gött! Sen så körde vi hem lite av mina saker till Mattias. Så nu känns det verkligen sjukt bra :) hehe! Men nu blir det att fortsätta kolla på Beck !
Trevlig kväll på er alla :)


Godmorgon :)

Sitter här med en kopp te & njuter av tystnaden ;) haha nej men är så förkyld så vaknade av att jag inte kunde andas! Usch har vart dålig sen förra söndagen.. Sjukt tråkigt med tanke på att vi har lov nästa vecka :). Så hoppas att man kan njuta av lovet endå ! Men får önska alla en riktigt härlig söndag ! Puuuuuuuwss


Allt åt helvete !

Fan vad man än gör så är det fel! Usch blir så sur/ledsen/arg & besviken! Känns som om det bara e fel på mig, att jag gör fel och är en idiot. Varför ska man ens finnas till? Seriöst vane det för mening med livet? Jag hatar livet! Jag hatar allt! Vill bara vara liten igen då man slapp tänka på så jävla mycket! Då man slapp all skit & all orättvisa! Jag vill bara må bra igen.. Vill slippa tänka på allt! ( och detta handlar inte om hur jag ser ut ) utan min syn på livet .. Det är så jag ser på livet , känns inget vidare positivt eller hur ?


...

Väldigt kul att jag har sjukt ont i halsen varje morgon jag vaknar o kan
Knappt prata men sen mot kvällen känner jag mig" frisk " ! :O


Hej på er!

Tänk att en dusch kan göra så himla mycket !?? Jag känner mig som en helt ny människa ! Haha helt crazyyy! Men iaf snart kommer Tanja hit så får vi se vad vi hittar på.. Ska klä på mig nu och fixa mig så jag se levande ut.. Sen måste jag gå till Willys och köpa haldtabletter o nässpray ;)
Pratade nyss med världens gulligaste unge i telefon.. Jag berättade att jag va sjuk och vad ensam hemma då sa han men kan du inte ringa en kompis då??! :) haha han e för söt Emil !
Hörs senare bloggen!


Godmorgon !

Ligger i soffan hos Mattias & dricker en kopp te :) har fortfarande ont i halsen ;(. Så ska ta det lugnt nu hela förmiddagen sen kommer tanja hit :). & imorgon ska jag lära henne och tvätta ;) haha ! Vuxenpoäng där ^^ hihi :). Sen ska jag följa med Mattias till banken :) nu ska jag sätta på en film ! Hörs sen !


Stupid shit !

Ajaj min mage.. Mår sjukt illa och har jätte ont i magen :( orkar inte mer!


Hmm

Jag vill verkligen flytta ju... Men det känns som om det aldrig kommer hända..


sjuk..

har sjukt ont i halsen.. men håller på att fixa lite i mitt rum håller på att packar lite saker oså.. för jag hoppas på att få flytta till min fina pojkvän.. :) och så kollar jag på one three hill.
men iaf ska fortsätta med det jag gör. sen göra lite soppa :)

kan inte sova..

har jätte ont i mitt huvud.. men försöker bli trött genom att kolla lite på ikeas hemsida.. haha men det går ju inget vidare bra.. haha! ska förhoppningsvis flytta hem till min pojkvän snart.. så kollar på lite nya möbler :)
nej men nu ska jag kolla vidare. pusss


GRATTIS MAMMA!

grattis till min älskade mamma som fyller år idag! puss

Fan!

Har fått feber nu med.. Jätte kul eller inte... Så får vara hemma från praktiken imon. Men hoppas jag kan gå på torsdag & fredag! Nu blir det despan sen sova .. :)
Ha en bra kväll alla !


Hemma!

Ligger Hemma i soffan hos Mattias och kollar på film "och så kom polly" den verkar väldigt bra haha. Ska vara hemma idag Från skolan.. E ju sjuk,. :(


Orkar inte mer.

Orkar fan inte mer .. Har så jävla ont i halsen! Usch fyfan .. Ta mig härifrån ! Jag vill inte ha kvar mina mandlar ! :(


Oh shit !

Över en natt har jag blivit dö sjuk.. Har fått så jävla ont i halsen och mina mandlar har svullnat upp och så har jag jätte ont i mina öron .. :) jätte kul måndag! Men iaf ska vara hemma idag eller måste gå på ett möte men de e inte förens ett & sen ska jag till körskolan 14.30 :) men nu ska jag försöka somna om!


:/

:'(


godmorgon i stugan!

sitter och lyssnar på när mina bröder bråkar.. åååh snälla mamma kom hem!
iaf snart ska min man åka o jobba... tråååkigt ;( men han måste ju tjäna pengar... hihi <3
sen ska jag in till stan o träffa tanja <3 hihi mys (a) så får vi se vad dagen har att erbjuda... ;)
hörs sen!


Usch

Väldigt deprimerande väder ute .. Regnet bara öser ner .. Och jag har huvudvärk ! Känns som jag håller på att bli sjuk :( o det suger ju !


:)

Ny klocka! Endast 200 kr på ur o penn :)


wihooou!

NU KAN JAG LÄGGA UPP BILDER IGEN!

myyys !

längtar efter min fina pojkvän & längtar efter att vi ska bo ihop.. hoppas han får en lägenhet snart i taberg. skulle vara så mysigt att bo ihop nu när det börjar bli höst. med tända ljus och allt sånt... tsss. men ska försöka fixa min blogg snart för det går inte att ladda upp bilder och sånt... sjukt tråkigt! men nu är det dags för lektion ! puss

Godmorgon !

Har precis gått upp snart blir det att åka till jobbet ! Så jag önskar alla en riktigt härlig fredag :-D


Godnatt :-)

Har lagt mig i sängen nu &kollar OTH :-) ska snart sova.. Ska upp tidigt imon ska ju jobba från 8.00-15.00
God natt!


:)

Åker med Daniella när hon övningskör :)


Godmorgon !

Oj redan den 6:e oktober :O vad tiden går fort! Ska göra mig iordning nu och sen åka till min praktik och presentera mig! Sen hänger jag med mamma in till stan :-) hon skulle kolla efter byxor till sig.. Och jag får väl vara smakråd ;-). Sen ska jag möta upp Daniella och så ska hon hänga med mig till skolan när jag ska fixa ett nytt skolkort och dator... Sen ska vi ta en lunch någonstans troligen på chili Thai ;-) höhö..
Det e ungefär så min dag kommer se ut & imorgon blir det jobb !
Ha en bra dag alla!

En bild från i somras ;-) på Daniella.


Dålig uppdatering , jag vet ..

Och jag ber om ursäkt för det !:) eller neee har inte haft någon lust att skriva. Mattias åkte precis hem .. Så ska väl gå o lägga mig snart .. E helt död. Har vart på stan en sväng med min söta lillebror Marcus ! Så han fick ett garage till alla sina bilar av mig. Och jag köpte lite saker till mig med :-)
Ska lägga mig o kolla på OTH snart..
Ha en bra kväll


Säääängen !

Ligger i sängen nu .. Kollar på OTH :) ovanligt? Haha nej .. Och gissa om jag gjorde något idag av det jag skrev? Haha nej! Men iaf ska väl göra allt det imon :-). Är så sjukt trött :-(
Ska snart sova!


Trött !

På att bara duga vissa dagar för endel .. Jag litar inte på någon !


Galet dåligt!

Att batteriet försvinner så jävla fort ur iphone ! Hata hata hata hata '


Dagens to do lista !

• stanna hela dagen i skolan till 16.10
• sticka till banken och fixa så jag kan få mitt studiebidrag
• köpa en ny svart ögonskugga!
• köpa en vit BH
• städa mitt rum


Sen va det inget mer speciellt!
Ska såklart träffa Mattias med <3


Sluta!

Säga att ni ska finnas för mig om det e något o sånt skit! För ingen finns där när jag mår som mest dåligt! Seröst finns inget som heter vänner .. Alla sviker än.. Så bättre att inte lita på någon längre .. :-(


Igår

Va jag på mötet med skolan :) och sen åkte jag o fikade med min pappa .. Inte ofta det händer.. Haha :) och idag på morgonen hade jag min fjärde körlektion ! Fett gött , han tyckte jag va duktig haha wihooou. Ligger rätt långt fram nu.. Men iaf så nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli halv ett :) så jag kan börja min lektion! På mötet kom vi fram till att jag ska gå två dagar i veckan i skolan sen ska jag ha praktik 3 dagar .. Vi ska göra så fram till lovet och se hur det går :-) det kommer nog gå jätte bra! Nu helt plötsligt ser jag fram emot att gå till skolan.. Eller ah lite .. Förutom att man inte har några kompisar här i klassen ! :-) men ska ju bara vara här i två dagar i veckan så kan vara själv ! Pallar inte bry mig längre .. :-) jag kan va ensam ...
Men tur att jag har min pojkvän! Han e bäst han får mig alltid att må bättre! & det älskar jag honom för!

Ha en bra dag !


Godmorgon !

Vaknade nyss :) ska ju på möte kl 13.00 så får vi se vad vi kommer fram till.. Hehe. Men det kommer nog ordna sig. Hoppas jag iaf ! Men ska duscha nu !
Önskar alla en bra dag :)


Aj!

Fyfan .. Va på massage för ca en vecka sedan ! Och min rygg är värre nu än vad den va innan ! Kan knappt ligga rak lång i min säng.. Så snälla döda mig någon ! :(
Ska försöka sova nu :) så godnatt alla fina människor <3
Plus att jag saknar min pojk!


i brist på annat.. ;)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig. Dag 2 – En person jag vill träffa just nu. Dag 3 – Min favorit årstid och varför. Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar. Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. Dag 6 – Typ av killar jag faller för. Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon. Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade. Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän. Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig. Dag 11 – Någonting jag oroar mig för. Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på. Dag 13 – Mitt drömbröllop. Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen. Dag 15 – Någonting jag ångrar. Dag 16 – Innehållet i min väska. Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför. Dag 18 – Vad jag åt idag. Dag 19 – En bild på det jag köpte senast. Dag 20 – Min favorit film. Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan. Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln. Dag 23 – En låt som får mig att gråta. Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför. Dag 25 – Min favorithögtid.

all good things comes to an end

hur mycket tankar kan man få plats i huvudet.. jag e helt förvirrad.. men kändes skönt att skriva av sig lite ! så tack så mycket michaela :) ligger och kollar på one tree hill nu .. har börjat om från början igen.. haha! kan inte hålla mig borta.

Äckel!

Varför ska du ljuga mig rätt upp i ansiktet ! Fan för dig ! Tänker inte vara snäll mot dig om du ska va en bitch mot mig !


One tree Hill !

Ska kolla på one tree Hill nu med min älskling ! :)


Fail

Ååångest :/ över imon .. Ska ha möte med syon och se om jag ska ta ett sabbats år eller inte ...
Älskar min pojk!


Godmorgon :-)

Vaknade nyss jätte kul .. Vill sova längre men kan inte det.. Vill köpa en ny säng idag ! Men ingen kan ju hjälpa mig! Det e så frustrerande nu när jag har råd o allt ! :-) men iaf ska tvätta mina sängkläder och vädra mitt täcke nu ! Så vi hörs sen :-)
Kram


Time for bed :)

Dags att sova nu .. Kan knappt hålla ögonen öppna .. Så god natt säger jag nu då :-)


Ryktet går..

Och popcorn får göra min kväll :) har aldrig sett filmen äns ! Men har hört att den e bra!


Altanen !

Sitter på altanen och sminkar mig o tar en kall cider :) Mattias kollar på hockey på tv .. Jätte socialt ;-) nää men vi väntar på ett par kompisar sen får vi se vad kvällen har att erbjuda !


Min favorit cider !


:)

Kollat på tv i flera timmar nu.. Usch har ingen ork till någonting :-/ skulle vart med Tanja och Mattias idag.. Men Tanja blev visst sjuk.. Så det e bara jag och Mattias nu :-) <3 men vi får se vad som händer :-) han har jobbat idag medans jag kollat på tv haha.. Har faktiskt plockat ut diskmaskinen och slängt i en maskin tvätt ;-). Så något bra har jag gjort. Men ska väl sätta igång att laga lite mat sen duscha ! Ha en bra dag! :-)


Beck (y)

Kollar på Beck - öga för öga. Beck filmerna är sjukt bra ! :-) nehe vad händer idag .. Tror det blir lugnt eller om man ska ta sig en redig suuuuup ! Och glömma alla bekymmer !


1oktober !:)

Jaha då va det redan oktober ... Asså oj :o två månader kvar till första advent .. Ja tiden går fort ! :-)
Vaknade precis .. Kan inte sova :( hatar att jag ska vakna så tidigt på morgonen... När jag kan sova hur länge som helst..
Träffade en gammal vän igår på stan och insåg hur falsk den människan är. Den hör av sig när det passar den.. Eller när inte någon av dens kompisar kan hitta på något.. Denna personen stod mig väldigt nära ett tag! Och nu när den har fått andra kompisar passar man inte längre .. Man duger inte! usch så tråkigt bara för vi hade skit kul ihop! Men tänker inte leka snällt om den personen ska behandla mig så! Nu är det slut med det! :@


Just det Godmorgon på er! :D nu ska jag försöka somna om ;-)


RSS 2.0