hejhej!

förlååt mig men har inte tänkt på att jag ens  har en blogg nu det senaste dagarna.. det enda jag har tänkt på är jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb & jobb! haha :) idag är jag ledig iaf. så är hos min moster eva ute på landet.. haha hon hämtade mig efter jobbet igår. sen åkte vi till team sportia och så fick jag ett par dö sköna skor av henne som jag kan ha när jag e ute och går. sen hyrde vi flm, the tourist... (eller hur det nu stavas) den va helt okey! :) och sen åkte vi och badade... första gången jag badar ute i en sjö på typ 2 år.. men härligt var det. och idag ska jag klippa mig, vi får väl hoppas på att mitt hår ser lite bättre ut iaf ;) sen ska vi hämta min sööööööta lillebror daniel och åka och bada!
hoppas att ni får en underbar dag i värmen! puss

ååååh !

jag hatar myggor och knott!
har fått ett bett på ögonlocket! väääääldigt kul.
så nu är det super svullet!

ville bara säga det! PUSSSSSSS

hejsan!

ville bara kika in och önska er alla e riktigt glad midsommar innan jag ska åka och jobba! :) 
haha sen bär det av mot ett par vänner :) så vi hörs nog när jag kommer hem!
hoppas eran midsommar blir bäääst!
PUSS

tjaaaaaaaaaaaa!

ledig i dag från jobbet, skönt! håller på att gå på mitt löpband. haha svettas ihjäl, så tog en dricka paus nu.. så tänkte skriva lite :)
MEN BÄST JAAAAAAAG FÖRTSÄTTER! HEJSVEJ

godmorgon!

haha vaknade av att jag va dö trött men nu är jag mycket piggae.. vet inte varför ? ;) haha
jag har väl slagit i mitt hövve :D börjar kl 9.00 idag och slutar 17.30..
wihooou !
hörs kankse sen! :)


söndag :D

har alla haft en bra helg? de har jag.. har haft fullt upp , hunnit med att jobba och att vara barnvakt och 75års kalas! så nu ligger jag här i sängen ska väl sova :) hehe men först blir det gossip girl.
ha en bra kväll puss

trött..

är verkligen supertrött, ska nog gå och lägga mig snart :)
ska orka med morgondagen och jag känner att den kommer bli jätte lång. ska gå upp kl 6 sen åka till jobbet. jobba till 16.30 sen kommer martina och hämtar mig och då ska jag vara barnvakt åt emil, linus & nova. sen så ska vi fira min "farfar" som fyller 75.. sen hem och sova och ladda för en ny dag! :D

vad ska jag göra?...

antinge plan 1 eller plan 2 ? :) det e det som e frågan.. kan tyvärr inte  skriva vad det handlar om.. för vissa kanske läser detta och springer direkt och tjallar till någon.. ;) uuuusch så trött på otrevliga människor. visst är jag inte den trevligaste alltid.men det e oftast dom som e otrevliga mot mig.. man frågar en fråga för man behöver hjälp..  men får ett jävla otrevligt svar tillbaka.. frågan är bara hur länge jag kommer stå ut? bättre att  dra där ifrån.. än att få ett utbrott!! haha fast det hade ju vart kul ;)


meeeeen nun ska jag fixa mig lite fort. sen in till stan för att möta daniella ;)
ha en bra dag alla fina människor..

göteborg va gööörbra!

det va supermysigt att vara där med mormor faktiskt. att vara med någon man verkligen uppskattar! hon är den coolaste mormorn i hela världen, hon skäms inte för att prata med någon.. hon pratar med allt och alla. hon vågar vara sig själv! det beundrar jag henne för.
shoppade lite med såklart.. men lägger väll upp allt imon eller något. sitter nu och kollar på one tree hill... inte jätte ovanligt.. men e ledig imon men jobbar restern av helgen.. och vet inte vad jag tycker om det. det känns surt att jobba helg.. men man får väl tänka på peeengaaarna :D hehe har förmodligen skaffat mig ett till jobb i sommar.. ska jöbba där i några veckor .. dom dagarna jag inte är på ibis såklart..
och även om allt känns surt just nu.. så vet jag inerst inne att allt kommer ordna sig.. hoppas jag iaf!




puuuuuuss & kraaaaaam

heeeeeey då jönköping! hej göteborg!

ska snart ta bussen in till stan & möta upp min kära mormor :) som jag ska åka med till göteborg idag!
ska bli trevligt :D men måste springa iväg till bussen nu så jag inte missar den.. haha för då missar jag tåget ;)
och det e ju inte bra! ha en trevlig dag allihopa :)
kram

:-(

DU ÄR SOM DÖD FÖR MIG, FYFAN VAD LEDSEN DU GÖR MIG DIN BITCH!


framtiden..

har så mycket planer och önskemål för min framtid.. jag funderar på om jag ska läsa vidare.. eller gå en kurs.. eller vad fan som helst. en nagelkurs vill jag gå.. har alltid vart intresserad av det, och det e nog min styvmammas fel.. eller fel och fel.. haha det kan jag inte säga. men när jag va ca 10 va jag med henne på salongen däe hon jobbade.. jag fick alltid sitta och måla tipparna på naglarna.. jag studerade hur hon gjorde allt så noga. och kunderna blev super nöjda. det ska jag gå när jag slutat gymnasiet..

bild från google.

one tree hill

kollar på världens bästa serie <3 one tree hill. hehe är på säsong 5 nu, och jag älskar det!
min dag idag har vart lugn.. städade iordning på mitt rum, sen åkte jag till a6 och köpte one tree hill säsongen :)
kääääärlek på det.

men måste bara säga en sak, att det jag som skriver denna bloggen. skriver om vad fan jag vill! och om vem, ( inga namn ). men e bara så trött på att alla är så nyfikna om vem det handlar om eller vad det handlar om.. folk e så nyfikna. låt mig skriva vad jag vill :) TACK!
jag vill ha en blogg jag kan skriva om allt som händer i mitt liv, om jag e arg eller ledsen glad eller lycklig! hoppas alla ni som klagar förstår det! är så trött på det!


onsdag!

sitter och kollar på sjunde himlen nu. ska städa upp lite på mitt rum, sen vet jag inte vad jag ska göra.. ska gå på löbandet i 20min. och imorgon blir det göteborg med min älskade mormor såå mysigt :D
och idag måste jag köpa säsong 5 av one tree hill :D haha älskar verkligen det programmet! sen väntas det jobb i helgen :) skönt.

natti natti.

neeh efter 7 timmars arbete en tripp till att hämta min laddare och massa mer. känner jag att det e dags att sooooova. det e ju en dag imorgon med, och den ska spenderas med daniella och chili thai & förmodligen en runda ut till habo !
puss och godnatt

<3

saknar dig min älskade farmor ♥ om du bara visste hur mycket jag vill att du ska finnas vid min sida igen. skulle göra allt för att få spendera en dag till med dig.

helt förvånad--

att det e så många som läser min blogg när jag inte ens skriver något :o
funderar på att avsluta denna blogg. men tror att jag skulle ändra mig efter ett tag och skaffa en ny, men det e bara det att det att det händer inget speciellt i mitt liv, eller jo det händer rätt mycket. men har ingen lust att skriva om det här. är rädd att det ska såra vissa människor!
men ska försöka hitta något att skriva om... vill skriva om så många saker men ja man måste hålla vissa saker inne.
är bara så ledsen o besviken på alla som säger att dom e mina vänner men sen e dom inte det. dom ljuger och håller på.. riktigt tråkigt faktiskt.
ska bara säga en sak att du kommer ångra dig, för alla ska få veta vad du håller på med. du äcklar mig.

oj :o

har inte skrivit på fem dagar.. gud vad tiden går fort :)
men iaf det e 2 dagar kvar till skolavslutningen rätt skönt faktiskt, sen är jag ledig en vecka & sen börjar jag jobba :) men nu ska jag hoppa in i duchen. hörs en annan dag.

fortfarande dunderförkyyyyld :)

usch orkar inte vara sjuk mer.
skjut mig

onsdag!

lite piggare idag kunde sova hela natten iaf :)
men ska snart in till skolan och göra prov (a) lär säkert ta hela eftermiddagen.. har suttit och läst som fan.. men det va så tråkigt så jag somnade ;) haha.
önska mig lycka till ? ;)


// Maaaandy

RSS 2.0